Zembo Latifa i bend Keni nije mrtav u svibnju su predstavili moćnu regionalnu suradnju “Nema nazad”, a sad su objavili i video spot.

“Snimali smo spot u Zagrebu, praktički ne znajući kako će to sve na kraju izgledati, jer je većina spota VFX. Spot smo prije nekoliko tjedana vidjeli prvi put i oduševili smo se. Svi smo jako zadovoljni. Spot je sniman par dana nakon našeg nastupa na Beer Festu u Zagrebu, a kako smo ljeto praktički podredili nastupima benda, iskoristili smo priliku da odemo i do mora, ali i do Italije na kavu”, ispričali su dečki iz Keni nije mrtav o spotu koji redateljski potpisuje njihov dugogodišnji suradnik Arsenije Slavić.

“Jedna od stvari koju sam imao na svojoj bucket listi je bila da napravim pjesmu sa Kenijima. Od prvog dana kad smo se svi upoznali je bilo kao da se znamo već sto godina i kada su me pitali da budem feat na njihovoj pjesmi ‘Nema Nazad’ nisam puno razmišljao. Mislim da smo i na pjesmi pokazali koliko je dobra energija među nama i nadam se da će se pjesma svidjeti i slušateljima”, ispričao je Zembo o suradnji.

Muziku podržava

“Male, ali i sudbonosne odluke su svakog dana pred nama. Kada u životu ostanemo zateknuti pitanjem ‘nastaviti dalje ili odustati?’ podrška najbližih postaje ključna stvar”, poručuje Mateja, frontmen i tekstopisac benda Keni nije mrtav.

Tekst potpisuju Mateja Đokić, vokal benda, i Zembo Latifa (Aquarius Records), a na singlu se, kao specijalna gošća, pojavljuje i Lu Jakelić. Pjesma će se naći na albumu benda Keni nije mrtav koji će izaći ove godine.

0 Shares
Muziku podržava