Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Vesna Pisarović, za ovu jesen priprema veliki koncert u KC Dražen Petrović, odnosno Ciboni, najavljen za 10. studeni. Njezina gotovo četvrt stoljeća duga karijera prožeta je brojnim hitovima, poput “Da znaš”, “Jutro donosi kraj”, “Sasvim sigurna”, “Neka ljudi govore”, “Dolje na koljena” i drugima, koje njezina starija publika nije zaboravila, a mlađa ih je s oduševljenjem prihvatila.

“Čudesan je način na koje glazba povezuje generacije i koliko je zapravo bezgranična u svojoj biti. Onaj osjećaj kada na koncertima od prvog do zadnjeg stiha zajedno pjevaju tinejdžeri i moja generacija je riječima neopisiv i zapravo najljepša potvrda zašto se nikada nisam zasitila ovoga što radim”, govori Vesna koja se vratila koncertima nakon dugog izbivanja sa scene s koje je otišla na samom vrhuncu karijere, sada već davne 2005.

U međuvremenu je, uz pop, koketirala s drugim glazbenim žanrovima, ponajprije jazzom. Upisala je i studij jazz pjevanja na Kraljevskom konzervatoriju u Den Haagu, te magistrirala na prestižnoj Guildhall School of Music and Drama u Londonu. Do sad je objavila tri jazz albuma – “With Suspicious Minds” 2012., “The Great Yugoslav Songbook” 2017. i “Petit Standard” 2019.

Kako do ulaznica: Vesna Pisarović u KC Dražen Petrović?

Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio. Cijene tribina i partera su 20 eura, teleskopa 25, a za mjesto za stolom trebat će izdvojiti 40 eura.

0 Shares
Muziku podržava