Keni nije mrtav, kruševačka rock/trap/alt/sve senzacija uskoro će se hrvatskoj publici predstaviti premijernim nastupima u Rijeci i Koprivnici. Bend karakterizira miješanje standardne forme indie rocka s miksom žanrova, poput trapa i alternativne glazbe. Primjerice, u singlu “Samodiscipline” surađivali su s reperom Zembom Latifom.

Svoju riječku premijeru bend će imati 9. prosinca koncertom u OKC Palach gdje će im se priključiti i riječki plastikpop autor Doktor, pop punker Pokle te Fanaa, alternativni rockeri koji će se nastupom u Palachu oprostiti od publike.

Muziku podržava

“Prvi put smo u Rijeci, i želimo vas sve na našem koncertu! Nije bitno jeste li čuli za Kenije, bitno je da čujete Kenije! Obećavamo vam najljepši provod ikad, ikad”, poručili su.

Nešto kontinentalniju, koprivničku premijeru Keni je najavio dan ranije, 8. prosinca u koprivničkom klubu FUNK. Tamo će bend nastupiti sa zagrebačkom garage rock skupinom Djeca.

Keni nije mrtav dosad je objavio jedan studijski album, “Ajmo da plešemo” i pregršt singlova. Ovog studenog objavio je najnoviji singl, “Telo”, koji uz prizvuke indie rocka i slovenskog shagadelica odiše ljubavlju i kožnim jaknama.

Kako do ulaznica – Keni nije mrtav u Rijeci/Koprivnici?

Za oba koncerta ulaznice će se moći kupiti isključivo fizički. Za riječki koncert 9. prosinca ulaznice su dostupne na ulazu u OKC Palach (Kružna ulica 8) po cijeni od 6 EUR (4 EUR za mlađe od 18 godina).

Cijena karte za koprivničku premijeru Keni nije mrtav iznosi 5 EUR. Nju je također moguće kupiti isključivo u prostorima FUNK-a (Trg dr. Žarka Dolinara 16).

0 Shares
Muziku podržava