Singlove koji su se izdvojili ovog tjedna imaju Bvana iz Lagune, Sveta, Mayales, Mile Kekin, Sitzpinker i Mrfy

1115

Šest domaćih i regionalnih novih singlova koji su se izdvojili u masi, unatrag tjedan dana, slijede niže. Među njima su se našli reper Bvana iz Lagune, reperica Sveta, svestrani sastav Mayales, Mile Kekin, beogradski Sitzpinker i slovenski rockeri Mrfy.

Glasati se može na anketi Ispod pulta na dnu članka – do petka, 17. svibnja u podne. Kurira Edo Plovanić.

Bvana iz Lagune – “ZGMK”

Beogradski reper Bvana iz Lagune objavio je spot za pjesmu “ZGMK“ s novog albuma “Zelena glava i magični kamičak“. Spot je režirala Lana Radošević, kojoj je ovo projekt za diplomski rad na katedri za filmsku i TV režiju beogradskog Fakulteta dramskih umetnosti. U tim spadaju još i mentor, profesor Predrag Velinović, direktor fotografije Vasilije Vasić, producenti Luka Brkić i Milica Stolić, a za montažu je zaslužan Veljko Pavlović.

Muziku podržava

Sveta – “Shaman”

Mlada zagrebačka reperica Sveta, pravog imena Ema, objavila je novu pjesmu “Shaman”. Nakon prošlogodišnjeg debitiranja s EP-jem “Reina”, ove se godine vratila novim singlom, za čiju je produkciju zaslužan Filip Majdak, poznatiji kao Odd Philip.

Mayales – “Pogledaj u njene oči”

Svestrani Mayales imaju novi singl “Pogledaj u njene oči”, koji dolazi nakon bossa nova prethodnika “Jedan mali dio tebe”. Rezultat tima predvođenog Petrom Beluhanom, Vladom Mirčetom i Lukom Gečekom, odnosno producentima Pavlom Miholjevićem i Jurom Ferinom je novi zvuk u kojem se kombiniraju ritam mašine i elektronika, isprepleteni u etiketu botique popa.

Mile Kekin – “Bez problema”

Mile Kekin je nedavno predstavio svoj novi singl “Bez problema”, koji je ujedno šesti singl s njegovog posljednjeg albuma “Nježno đonom”. Montažu i režiju videospota potpisuje Mark Mrakovčić.

Sitzpinker – “Iscurim”

Beogradska grupa Sitzpinker je predstavila svoj novi singl “Iscurim”. Spot su režirali Relja Arsić i Dan Grabnar, a u videu glumi Danilo Nikodinovski iz benda Consecration. Ova je pjesma prvotno snimljena kao demo tijekom kućnog druženja, a svjetlo dana ugledala je uz pomoć producenta Andreja.

Mrfy – “Future Idols”

Slovenski rock bend ima novi singl “Future Idols”, u kojem kombiniraju rock zvuk s tekstom o životnim poteškoćama. Prošlu su godinu članovi benda proveli u Londonu, snimajući novi album kojeg možemo očekivati ove godine.

 

0 Shares
Muziku podržava