Tibor Karamehmedović, vokal Silentea, najavio solo koncert u Zagrebu

431

Tibor Karamehmedović, vokal i gitarist grupe Silente, održat će samostalni koncert u Malom pogonu Tvornice kulture, u subotu 8. lipnja.

Nakon što je u punom klubu Sax premijerno predstavio drugi album “Požalit se nekom”, Tibor je svoj samostalni materijal nastavio predstavljati po Hrvatskoj. Povratak u Zagreb događa se nakon gotovo pola godine i prilika je dobiti uvid u Tiborov samostalni glazbeni rad.

U čak dva sata, koncert će predstaviti Tibora na akustičnoj gitari, a pridružit će mu se i Ivuša Gojan iz Silentea. Bit će to prilika čuti materijal s dva solo albuma, kao i pokoju Silente pjesmu po želji. Za novi zagrebački koncert Tibor sprema dodatna iznenađenja, ali i merch na koji će se moći ostvariti popusti.

Tibor, promo
Tibor, promo
Muziku podržava

Osam pjesama ljubavne rock’n’roll tematike Tibor je uglazbio na albumu “Požalit se nekom”, a svaki singl pratio je i video spot. Najavljen je pjesmama “Požalit se nekom”, koja je bila uvrštena na Top 40 ljestvici najemitiranijih radijskih pjesama u Hrvatskoj, “Bonvivani”, koji je ušao u superfinale nagrade Milan Mladenović, kao i “Njene kose crne”, “Zaborav”, “Nesretnik” ili “Ljubav nije pancirka”. Aktualni album uvid je u Tiborov samostalni rad u koji je iskoračio uz prvijenac “I na kopnu i na moru”.

Tiborov samostalni koncert događa se u trenutku kada se s matičnim bendom Silente sprema za najveći koncert karijere, i to na zagrebačkom stadionu Šalata 29. lipnja. Koncert u Tvornici kulture bit će i posebna prilika kupiti ulaznice za Šalatu po cijeni od 18 eura.

Kako do ulaznica – Tibor Karamehmedović u Tvornici kulture?

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 10 eura online putem sustava Entrio.hr, kao i na njihovim prodajnim mjestima.

0 Shares
Muziku podržava