Dave Grohl: “Našu turneju volimo zvati ‘Errors Tour'”, Taylor Swift odgovorila na provokaciju

945

Foo Fighters i Taylor Swift su ovog vikenda nastupali u Londonu, a frontmen Foo Fightersa, Dave Grohl nije se suspregnuo podijeliti svoje mišljenje o turneji Taylor Swift.

Komentare je podijelio prije izvedbe pjesme “Statues” u subotu navečer. Naime, na obližnjem stadionu Wembley se paralelno odvijala “Eras” turneja Taylor Swift, za koju je izjavio: “Kažem vam, ne želite trpjeti gnjev Taylor Swift.”

Nastavio je: “Tako da našu turneju volimo zvati ‘Errors Tour’. Imali smo više od nekoliko ‘era’, a također i više od nekoliko pogrešaka. Samo par. To je zato što zapravo sviramo uživo. Što? Samo kažem. Vi volite sirovu, živu rock ‘n’ roll glazbu, zar ne? Došli ste na pravo mjesto.”

Muziku podržava

Grohl je u prošlosti bio pobornik Taylor Swift, a ranije je podijelio anegdotu o trenutku kada ga je ona “spasila” dok je bio zamoljen da svira na privatnom koncertu Paula McCartneyja. Stoga je moguće da su Grohlovi komentari bili samo šala.

Međutim, neki obožavatelji nagađaju da bi Grohlovi komentari mogli biti povezani s nizom napada na društvenim mrežama koje je njegova kći Violet nedavno pretrpjela od Swiftinih obožavatelja, nakon što je kritizirala pjevačicu zbog bivanja na privatnom letu koji traje manje od minute.

Odgovor Taylor Swift

Taylor Swift je odgovorila već početkom svog koncerta na Wembleyu, rekavši da će svirati uživo tri i pol sata: “Oni [Foo Fighters] ovo jako zaslužuju. Kao i svaki moj kolega izvođač. A vi [obožavatelji] ste nam to omogućili, tako da to nikada nećemo zaboraviti.”

Iako nema sumnje da Swift pjeva uživo, poput većine pop izvođača, ona također nedvojbeno nastupa uz pozadinsku matricu.

Tijekom subotnje turneje “Eras Tour” na Wembleyu, Swift i Hayley Williams iz Paramorea udružili su se kako bi prvi put izveli “Castles Crumbling” uživo.

0 Shares
Muziku podržava