PipsChips&Videoclips nastupaju dva dana zaredom u klubu Boogaloo

308

PipsChips&Videoclips najavili su dva samostalna koncerta u zagrebačkom klubu Boogaloo, a održat će se 4. i 5. prosinca.

Pipsi su prošle godine, nakon poduge diskografske pauze, objavili novi album pod nazivom “Vesna”, koji se našao na muzika.hr listi najboljih albuma 2023. godine, a u studenom su održali čak pet nastupa zaredom, u intimnoj atmosferi zagrebačkog Saxa.

Zagrebački bend, predvođen Dubravkom Ivanišem Ripperom, postoji preko trideset godina, a dosad su objavili deset studijskih albuma koji su iznjedrili hitove kao što su “Malena”, “Poštar lakog sna”, “Nogomet”, “Narko”, “Gume na kotačima”, “Dinamo ja volim” i mnoge druge. Svoj najveći koncert dosad održali su 2022. godine na zagrebačkoj Šalati.

Muziku podržava

Koncerti u Boogaloou jedini su samostalni koncerti Pipsa u Zagrebu u 2024. godine, no očekuje ih aktivno ljeto gdje će nastupati diljem lijepe naše, uključujući i RockLive festival u Koprivnici.

pipschips&videoclips pipsi
PipsChips&Videoclips, foto: Ana Pavlović / muzika.hr

Kako do ulaznica – PipsChips&Videoclips u Boogaloo?

Ulaznice će u pretprodaju krenuti od četvrtka, 11. srpnja, od 09:00h, a pretprodajna cijena će im iznositi 18 eura.Ta cijena će vrijediti do 31.kolovoza, a dan nakon penje se na 20 eura. Ulaznice će biti dostupne u sustavima Eventim i Entrio, na svim njihovim prodajnim mjestima, kao i u Rockmarku i Dirty Old Shopu.

0 Shares
Muziku podržava