Ovogodišnje izdanje manifestacije Ljeto u MSU bliži se kraju, a zatvaranje je pripalo beogradskoj later senzaciji KOIKOI, koji će sve zaključiti 12. srpnja na platou MSU-a.

KOIKOI čine Marko Grabež, Emilija Đorđević, Emilija Đonin i Ivan Pavlović Gizmo, a kombiniraju pop, rock i indie zvukove. Žanrovski se nalaze na raskršću regionalnog naslijeđa alternativne glazbe i suvremenih zapadnih trendova, a njihov debitantski album “Pozivi u stranu” iz 2021. donosi nekonvencionalni pop zvuk, spajajući elemente post-punka, synthpopa i dream popa, a na muzika.hr recenziji dobio je visoku ocjenu od 4,5.

Muziku podržava

U posljednje dvije godine, KOIKOI je odsvirao preko 80 koncerata u 14 europskih zemalja. Dok kreću raditi na drugom albumu, KOIKOI usmjeravaju svoj pogled ka internacionalnim pozornicama.

Osim koncertnog programa, u sklopu Ljeta u MSU 12. srpnja će se održati i projekcija filma “Escort”, redatelja Lukasa Nole. Do 19h moguće je razgledati retrospektivnu izložbu Gorana Trbuljaka

Kako do ulaznica – KOIKOI u MSU?

Ulaznice su dostupne na sustavu Eventim, a pretprodajna cijena im iznosi 16 eura. Na dan koncerta, cijena ulaznice se penje na 20 eura. Ulaznice je moguće kupiti i na recepciji MSU-a, od 11 do 18 sati.

0 Shares
Muziku podržava