Šest domaćih i regionalnih novih singlova koji su se izdvojili u masi, unatrag tjedan dana, slijede niže. Među njima su se našli regionalno poznata Konstrakta, blues bend Sunnysiders, Hiljson Mandela, Peki i Grše, Lil Zoo i talentirana Zoi.

Glasati se može na anketi Ispod pulta na dnu članka – do petka, 12. srpnja u podne. Kurira Edo Plovanić.

Konstrakta – “Zabava”

Regionalno poznata konstrakta objavila je novi singl – “Zabava”. Konstrakta, koja je uz Milovana Boškovića autorica same glazbe o singlu kaže da “u svijetu u kojem zauzimamo stavove, identitete, svrstavamo se i vjerujemo, pjesma naglašava kako se suštinski i u stvarnosti ništa ne događa”.

Muziku podržava

Sunnysiders – “27 stitches”

Blues bend Sunnysiders objavili su singl i videospot “27 stitches”. Kako sami kažu, kroz “27 stitches” opisuju “iako ranjeni i sa šavovima, preživjeli smo sve nevolje i vraćamo se nazad prirodi koja je iscjeliteljica”.

Hiljson Mandela – “7 ujutro”

Nakon singla “Ankaran”, Hiljson Mandela objavio je novi singl i videospot, “7 ujutro”. “pjesma nosi jednu ‘neopterećujuću’ feel-good vibru koju smo u jednom danu zavrtili u studiju. Bio sam oduševljen beat-om koji je kreirao Lockroom i u par minuta sam imao gotov refren”, objasnio je.

Peki ft. Grše – “Mangio Pasta”

Mladi reper iz Drniša, Peki, nedavno je objavio debitantski solo album “Fortuna”, a kao jedna od najslušanijih pjesama s ovog izdanja istaknula se “Mangio Pasta” ft. Grše koja je sada dobila i videospot. “Mangio Pasta” se također već 7 tjedana nalazi i pri vrhu hrvatskog Billboarda.

Lil Zoo – “Zmije”

Mladi Lil Zoo objavio je novi singl – “Zmije”. Singl, čiji je tekst pisao sam Lil Zoo objavljen je pod okriljem yema.

Zoi – “Moje boje”

Nakon što je nedavno objavila svoj debitantski album “Moje boje”, talentirana Zoi je objavila istoimeni singl sa videospotom. Uz “Moje boje” na albumu se nalazi još 14 pjesama.

0 Shares
Muziku podržava