Vesna Pisarović najavila je svoj prvi veliki koncert u Areni Zagreb, a održat će se 26. travnja 2025. godine.

Došao je na red i na veliki koncert jedne od najpoznatijih hrvatskih pjevačica, poznate po hitovima kao što su “Da znaš”, “Jutro donosi kraj”, “Sasvim sigurna”, “Neka ljudi govore”, “Dolje na koljena” i drugima.

Muziku podržava

Vesnina glazbena karijera započela je već od djetinjstva, kad je pohađala glazbenu školu, pjevala u zborovima te sudjelovala na raznim glazbenim natjecanjima. Vesnin veliki uspjeh uslijedio je 2002. godine kada je pobijedila na Dori, predstavljajući Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom “Everything I Want”.

Tijekom svoje karijere, većinom se oslanjala na pop glazbu, ali je eksperimentirala i s jazzom. Upisala je i studij jazz pjevanja na Kraljevskom konzervatoriju u Den Haagu, te magistrirala na prestižnoj Guildhall School of Music and Drama u Londonu. Vesna je kroz karijeru objavila osam studijskih albuma od kojih je najaktualniji jazz album “Petit Standard” iz 2019. godine, a objavila je još dva jazz albuma – “With Suspicious Minds” 2012. i “The Great Yugoslav Songbook” 2017. godine, od kojih joj je potonji donio
nominaciju za Porina u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe. Uz najavu velikog koncerta, najavila je i da radi na novom albumu.

Kako do ulaznica – Vesna Pisarović u Areni Zagreb?

Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim, a cijene im se kreću od 25 do 110 eura.

0 Shares
Muziku podržava