S.A.R.S. #21 – na sinjski festival stižu Bare, Pipsi, Rambo Amadeus

313

S.A.R.S. festival u Sinju ide i ove godine, a održat će se od 19. do 20. srpnja. Tijekom dvije festivalske večeri, posjetitelji će imati priliku čuti lica s domaće glazbene scene, i to u zelenoj oazi sinjskog hipodroma.

Prva festivalska večer bit će rezervirana za dobro poznati zagrebački bend PipsChips&Videoclips, a nakon ‘poštara lakog sna’ i ‘trenera morskih pasa’, atmosferu će nadopuniti Rambo Amadeus. Uvertiru u večer pružit će dečki iz splitskog benda Djigibaoo, nakon kojih nastupa zagrebačka ekipa Kensington Lima.

pipschips&videoclips pipsi / za s.a.r.s. festival
PipsChips&Videoclips, foto: Ana Pavlović / muzika.hr

Drugi dan nastupit će Goran Bare i Majke, kojima će ovo biti prvi susret sa S.A.R.S. festivalom. Uloga otvaranja večeri pripast će domaćoj ekipi The Countess, nakon kojih slijede splitski alternativci iz Stereotripa. Večer će zaključiti splitski heavy metal bend Ultimatum.

goran bare
Goran Bare u Areni Zagreb, foto: Lucija Očko / muzika.hr
Muziku podržava

Na festivalu je osigurano i besplatno kampiranje, a popratni program uključuje sajam gramofonskih ploča. Osvježenje od dnevnih vrućina možete potražiti na rijeci Cetini ili na Gradskom bazenu u Sinju.

21. S.A.R.S. festival dio je SKUP-ova programa “Kultura u zaleđu” koji se financira iz sredstava podrške Zaklade “Kultura nova” za razvoj produkcije i/ili distribucije umjetničkih radova, djela i projekata.

Kako do ulaznica – S.A.R.S. festival u Sinju?

Ulaznice možete nabaviti putem sustava Adriaticket, a cijena im iznosi 25 eura. Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz, a osobama s invaliditetom je pristup omogućen, te također ne trebaju plaćati ulaz.

0 Shares
Muziku podržava