Timothee Chalamet sam pjeva Boba Dylana u nadolazećem biopicu

483

Izašao je prvi trailer za biopic o Bobu Dylanu, a iz njega se saznaje da će Timothee Chalamet glumiti Dylana kao mladića. U novom traileru pjeva njegovu pjesmu “A Hard Rain’s a‐Gonna Fall” iz 1963. godine.

Prema traileru, film počinje dolaskom mladog Dylana u Greenwich Village u New Yorku 1961., sa svojom akustičnom gitarom u ruci i 12 dolara u džepu.

Biografski film pod nazivom “A Complete Unknown” izaći će u prosincu ove godine. Poznato je da će, osim Chalameta, u filmu glumiti Elle Fanning kao Dylanova djevojka Sylvie Russo, Top Gun zvijezda Monica Barbaro kao glazbenica Joan Baez, zatim Nick Offerman kao Alan Lomax, Edward Norton kao Pete Seeger, P.J. Byrne kao glazbeni promotor Harold Leventhal te Boyd Holbrook kao Johnny Cash.

Muziku podržava

Scenarij su napisali Jay Cocks i James Mangold, kojem je pripala i redateljska palica, a koji je također snimio Oscarom nagrađeni biografski film o Johnnyju Cashu iz 2005. godine “Walk the Line”. Izjavio je da je Timothee Chalamet bio “dovoljno hrabar da se istakne i učini ranjivim, bacajući se na ovaj projekt”.

Trailer za film “A Complete Unknown” pogledajte u nastavku.

0 Shares
Muziku podržava