Dino Jelusić (Jelusick) otvara za Eda Sheerana na zagrebačkom hipodromu

3287

Malo je preostalo do možda i najvećeg koncerta u Hrvatskoj ove godine, kada će Ed Sheeran po prvi put nastupiti pred domaćom publikom. Koncert će se održati 10. kolovoza na zagrebačkom Hipodromu, a objavljeno je i kako Dino Jelusić (Jelusick) otvara koncert.

“Velika je čast bila dobiti poziv da otvorim koncert za najuspješnijeg popularnog izvođača posljednja dva desetljeća i to u svojem gradu. Dugo nisam održavao akustične koncerte, malo ću se drukčije pripremiti i atmosfera će biti drukčija nego na koncertima Jelusicka. Vidimo se u subotu na Hipodromu”, izjavio je Jelusić.

Dino Jelusić jelusick
Dino Jelusić, foto: Lucija Očko / muzika.hr

Dino Jelusić je nagrađivani hrvatski pjevač, kompozitor, autor i multiinstrumentalist. Svjetsku prepoznatljivost ostvario je kao član grupa Whitesnake i Trans-Siberian Orchestra, a može se pohvaliti brojnim suradnjama s prominentnim glazbenicima iz cijelog svijeta. Trenutno je posvećen radu svojih autorskih bendova Jelusick i Whom Gods Destroy kojima su prošle godine objavljeni debitantski albumi. Album “Follow the Blind Man” benda Jelusick nagrađen je nagradom Porin za najbolji album rock glazbe, a bio je i drugi najbolji album 2023. godine prema izboru redakcije portala muzika.hr.

Muziku podržava

Bend je tijekom ove godine album promovirao na koncertima diljem Europe i Južne Amerike, a u pripremi je i željno iščekivani novi materijal.

Kako do ulaznica – Ed Sheeran + Dino Jelusick?

Zadnje ulaznice za ovaj spektakl su još u prodaji putem Eventima. Osigurali smo i nagradnu igru gdje dijelimo ulaznice, a slijede u nastavku članka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by muzika.hr (@muzikahr)

 

0 Shares
Muziku podržava