Snoop Dogg, RHCP i BIllie Eilish će nastupiti na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara

1199

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers i Snoop Dogg sudjelovat će u glazbenom dijelu ceremonije zatvaranja ljetnih Olimpijskih igara 2024.

Prema tradiciji, ceremonija zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024. uključivat će svečanu primopredaju sljedećem gradu domaćinu Ljetnih igara, Los Angelesu, gdje će se održati iduće Olimpijske igre, 2028. godine.

U ceremoniju će biti uključen i Tom Cruise, koji će se spuštati s vrha Stade de Francea sa zastavom Olimpijskih igara, zatim uskočiti u avion za L.A. te potom skočiti padobranom do poznatog znaka Hollywood.

Ceremonija zatvaranja bi trebala uključivati unaprijed snimljene izvedbe, kao i izvedbe uživo. Zasad je poznato da će nastupiti izvođači iz Los Angelesa – Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers i Snoop Dogg, a Snoop Dogg je već bio uključen u otvaranje Olimpijskih igara, s obzirom na to da je nosio baklju u sklopu ceremonije otvaranja.

View this post on Instagram

A post shared by muzika.hr (@muzikahr)

Osim što će, u simbolu idućih Olimpijskih igara, nastupiti izvođači iz Los Angelesa, nastupit će i dva istaknuta francuska benda, Air i Phoenix. I Phoenix i Air ove godine obilježavaju velike obljetnice. Phoenix slave 15. godišnjicu svog poznatog albuma “Wolfgang Amadeus Mozart”, a Air obilježavaju 25. godišnjicu svog kultnog albuma “Moon Safari” iz 1998. godine, a nedavno su povodom toga nastupili i u Šibeniku.

Ceremonija zatvaranja Olimpijskih igara će se održati u nedjelju, 11. kolovoza, s početkom u 15 sati.

0 Shares
Muziku podržava