Nagrada Milan Mladenović bit će dodijeljena u Makarskoj, prati ju festival Modro i zeleno

620

Manifestacija Nagrada Milan Mladenović održat će se u Makarskoj, u sklopu festivala “Plavo i zeleno”, uoči i na dan Milanova rođendana, 20. i 21. rujna.

Svečana dodjela Nagrade Milan Mladenović 2024., koja je simbol inovativnosti i umjetničkog izričaja mlađih izvođača regije, bit će središnji dio festivala, ali jednako važan kao i tribinski, izložbeni i koncertni programi ove dvodnevne manifestacije. Lokacije koje će ove godine biti obojane u plavo i zeleno su Kačićev trg u Makarskoj i dvorana Arte.

U petak, 20. rujna, festival počinje otvorenjem izložbe ispred dvorane Arta “Kao da je bilo nekad” te tribinom “Nesloga ili kako je Ekatarina Velika postala veliki bend”. Odmah nakon toga na Kačićevom trgu nastupit će Pips Chips & Videoclips i grupa Jonathan.

Muziku podržava

U subotu, 21. rujna, na Milanov rođendan, tradicionalno će biti dodijeljena Nagrada Milan Mladenović 2024., koju će novom laureatu uručiti grupa Ljubičice. Prošlogodišnji dobitnici Nagrade Ljubičica predstavit će se Makarčanima i gostima grada onako kako najbolje znaju – koncertom na Kačićevom trgu. Iste večeri na pozornici u centru Makarske svi posjetitelji festivala „Plavo i zeleno“ imat će priliku vidjeti nastup grupe M.O.R.T.

Ulaz na sve programe u sklopu „Plavo i zeleno“ festivala je besplatan.

0 Shares
Muziku podržava