The Weeknd otkrio ime novog albuma, “Hurry Up Tomorrow”

317

The Weeknd je otkrio ime svog novog albuma. Nadolazeće izdanje, koje će zaokružiti triologiju albuma “After Hours” i “Dawn FM”, zvat će se “Hurry Up Tomorrow”. Ime albuma The Weeknd je objavio preko videozapisa objavljenog na društvenim mrežama. Zasad nije poznato kad bi spomenuti album mogao izaći.

U dramatičnom videozapisu, The Weeknd se obraća publici pišući: “Danas je kao beskonačna vrtnja. Stalno iskrivljujem istinu, imun na vrtoglavice, imun na mučninu. Što leži ispod, vrišti u tišini. Kad se pogledam u ogledalu, osjećam se i starim i novim, zatočen u limbu bez mogućnosti da se pomaknem. Još se nisam suočio sa samim sobom. Više pjesama može pomoći, ali što mi preostaje još reći?”. Svoje obraćanje publici The Weeknd je završio riječima: “Ista stvar koja me nekad učinila nepobjedivim, nije mi uspjela na svjetskoj sceni. Nova trauma je isplivala na površinu otvarajući mi vrata. Čeka nas novi put. Kad današnji dan završi, otkrit ću tko sam”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abel (@theweeknd)

Novi album, “Hurry up Tomorrow”, treći je nastavak triologije. Prva dva dijela izrazito su uspješna, pa je tako “After Hours” debitirao na Billboardovoj 200 ljestvici na prvom mjestu. “After Hours” album je koji priča priču o samom The Weekndu dok se nosi sa slavom, bogatstvom i slomljenim srcem.

U muzika.hr recenziji, spomenuti je album ocijenjen ocjenom 4. Ništa manje uspješan nije bio ni “Dawn FM” koji je na Billboardovoj ljestvici 200 stajao na drugom mjestu. “Dawn FM” tematizira izmišljenu radio stanicu s Carryjevim komentarima kroz čitav album. U našoj recenziji, album je također ocijenjen ocjenom vrlo dobar.

0 Shares
Muziku podržava