Linkin Park najavili su veliki povratak, uključujući novi album “From Zero” i prateću turneju. Bend je stao na kraj i glasinama te predstavio novu pjevačicu Emily Armstrong. Objavljen je i novi singl “The Emptiness Machine”.

Mike Shinoda: “Prije Linkin Parka, naš prvi bend se zvao Xero. Ovaj naslov albuma odnosi se i na ovaj skromni početak i na putovanje kojim trenutno prolazimo. Zvučno i emocionalno, radi se o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti – prihvaćajući naš prepoznatljivi zvuk, ali nov i pun života. Napravljen je s dubokim poštovanjem prema našim novim i dugogodišnjim kolegama iz benda, našim prijateljima, našoj obitelji i našim obožavateljima. Ponosni smo na ono što je Linkin Park postao tijekom godina i uzbuđeni zbog putovanja koje je pred nama.”

Muziku podržava

Emily Armstrong, pjevačica grupe Dead Sara, imat će težak zadatak donekle zamijeniti pokojnog Chestera Benningtona, no na vokalu će biti i Mike Shinoda dok su u bendu i Joe Hahn, Brad Delson na gitari i Phoenix basu, a tu je i novi bubnjar Colin Brittain. Originalni bubnjar Rob Bourdon neće biti dio “nove” postave.

Turneja “From Zero” započinje 11. rujna u Los Angelesu, nastavlja u New York da bi nakon toga išli u Europu, i to u Hamburg i London. Nastupit će još i u Južnoj Koreji te Kolumbiji, no Shinoda je za Billboard rekao da će bend imati “veliku turneju” 2025. pa je za vidjeti da li to znači još datuma.

Ulaznice kreću u prodaju ove subote, 7. rujna, putem Ticketmastera, a pretprodaja počinje u petak, a novi album pod nazivom “From Zero” stiže 15. studenog te sadrži 11 pjesama. Bend proslavlja najavu nastupom uživo, koji se može vidjeti u nastavku.

0 Shares
Muziku podržava