Halsey objavila novi singl “Ego” i datum izlaska novog albuma

176

Halsey ima novi singl. Pjesma “Ego” objavljena je nedugo nakon što je pjevačica najavila novo izdanje, “The Great Impersonator”. Spomenuta pjesma četvrti je singl s albuma koji izlazi 25. listopada.

Singlove za nadolazeći album, pjevačica je počela objavljivati početkom ljeta. U lipnju je objavila “The End”, ubrzo nakon toga “Lucky”, pjesmu inspiriranu kultnim, istoimenim hitom Britney Spears. Prošlog mjeseca izašao je treći singl, “Lonely Is The Muse”.

Izlazak novog albuma Halsey je potvrdila trailerom koji je objavila na svojim društvenim mrežama. U videu podijeljenom na društvenim mrežama, Halsey daje naslutiti da će na albumu putovati kroz vrijeme kako bi istražila protekla desetljeća glazbenih stilova. U traileru govori: “Mislila sam da će taj album biti zadnji koji sam ikad napravila. Kad postanete tako bolesni, počinjete razmišljati što se moglo učiniti drugačije. Što ako ovo nije ono kako je trebalo završiti? Osamnaestogodišnja Ashley postaje Halsey u 2014.” Pjevačica je potvrdila kako je inspiraciju za nadolazeće izdanje crpila iz razmišljanja nakon dijagnoze lupusa, a potom i rijetkog limfoproliferativnog poremećaja T-stanica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli halsey (@iamhalsey)

O novom albumu, pjevačica se oglasila i na svojem X profilu napisavši: “Stvorila sam ovaj album u vremenu između života i smrti. I čini mi se kao da sam čekala cijelu vječnost da ga vi možete čuti. Pričekat ću još malo. Već sam ionako čekala čitavo desetljeće”.

 

0 Shares
Muziku podržava