Luka Rajić objavio debitantski album “Deca novog milenijuma”

222

Luka Rajić objavio je svoje debitantsko izdanje, “Deca novog milenijuma”. Svoj album, Rajić je najavio objavom četiri singla od kojih je posljednji, “Leto je gotovo”. Osim “Leto je gotovo”, album su najavljivali singlovi “Rituali”, “Časna reč” i “Slobodan pad”. Izdanje je stiglo nakon EP-a, “Ludim od kluba”. Album poslušajte u nastavku.

“Deca novog milenijuma” album je koji se bavi preispitivanjem želja, zaljubljivanja, laži, privida, turbulencija, prijateljstva, anksioznosti, osjećaja nade, zajedništva i prepuštanja. Prvo izdanje Rajića njegov je svojevrsni dnevnik koji šalje poruku novoj generaciji da treba biti “budna, žedna i puna snova”. U svom  izdanju, Rajić piše o pitanjima koja muče njegovu generaciju i tvrdi da odgovor leži u prihvaćanju autentičnosti.

Muziku podržava

Luka Rajić o novom je albumu rekao: “Osećam da će ovaj album dati smisao mom dosadašnjem radu i zaokružiti ovih prvih nekoliko godina bavljenja muzikom, kao i moj život u tom periodu. ’Deca novog milenijuma’ je kolekcija reči, zvukova i slika koje su ogledalo mene, ali i svih drugih koji prolaze kroz rolerkoster iskustva 20-ih godina“. 

Povodom izlaska albuma, glazbenik se oglasio i na svojim društvenim mrežama napisavši kako je ovaj album napravljen za njegove slušatelje. U istoj je objavi spomenuo da album treba slušati od prve do zadnje pjesme i dopustiti pjesmama da uvedu slušatelja u svoj svijet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Rajić (@luka.rajic)

Svoj novi album, Rajić će promovirati na nadolazećim koncertima u Zagrebu i Beogradu. Publika u Beogradu novo će izdanje imati prilike čuti u Domu Omladine Beograda, 20. prosinca, dok će koncert u Zagrebu održati u studio-galeriji KLET. Koncert će se odviti 23. prosinca.

 

0 Shares
Muziku podržava