Natali Dizdar na zadnji dan ljeta objavljuje album “Zadnji dan ljeta”

464

Za točno deset dana, 22. rujna, Natali Dizdar će objaviti svoj album “Zadnji dan ljeta”. Svoje izdanje, Natali je već najavljivala singlovima, “Zadnji dan ljeta”, “Ocean” i “Dobro je sve!” Na dan izlaska albuma, Natali će objaviti posljednji singl s izdanja, suradnju sa Z++ na pjesmi “Pored mene”.

natali dizdar
foto: Matea Smolčić Senčar

Natali Dizdar komentirala je nadolazeće izdanje rekavši da je album dobio ime po singlu, ali i po osjećaju koji pjesme prenose. Govori kako pjesme dolaze s dozom melankolije i nostalgije te da prenose osjećaje posljednjeg dana ljeta. Na nadolazećem albumu, Natali je surađivala s produkcijskim timom Roko Crnić i Hrvoje Klemenčić koji su poznati po svom radu u bendu Porto Morto.

Osim što sam uvijek sretna kad neki projekt uspijemo dovesti do kraja, jako sam uzbuđena zbog ovog albuma jer mislim da donosi jednu novu svježinu u zvuku, ali žanrovski je to zapravo odlazak na neka stara dobra zaboravljena mjesta tamo negdje s početka 2000-ih. Super mi je bilo raditi s Rokom i Hrvojem, biti dio njihovog kreativnog kaosa i sigurna sam da ‘Zadnji dan ljeta’ neće biti naša zadnja suradnja. Posebno sam sretna što na albumu imam i dva dueta, a s kim? To ćete znati 22.9. ili kao što već znate – na zadnji dan ljeta”, govori Natali.

Muziku podržava

Tijekom ljeta, Natali je održala ljetnu turneju. Nastupala je u Šibeniku, u Crnoj Gori u Portonovi i Podgorici, Posušju, Makarskoj i Poreču. Pjevačica je u Šibeniku održala dva koncerta, od kojih je jedan bio u sklopu projekta “Arsen, čovjek kao ja” na Tvrđavi Sv. Mihovila.

0 Shares
Muziku podržava