Baby Lasagna na Šalati svirao pred 13 000 obožavatelja, slijede Ljubljana, Madrid, Beč i Beograd

316

Vikend iza nas, od 12. do 14. rujna, bio je rezerviran za koncerte Baby Lasagne na Šalati. Baby Lasagna već je prije koncerata srušio rekord time što je u manje od 12 sati rasprodao tri datuma na zagrebačkoj Šalati na koje je došlo 13 000 ljudi.

Baby Lasagna
Foto: Ana Pavlović / muzika.hr

O koncertima na Šalati oglasio se Baby Lasagna rekavši: „Prošla su i ova tri dana, tri Šalate – i dalje zvuči nestvarno. Mislio sam da se ne bojim kiše, ali onda kada je krenula dobrano lijevati, ipak me stislo: ‘hoće li ljudi doći? Da li bi uopće došli da nema kiše? Šta mi tu uopće radimo?’ i slična pitanja koja postavlja ovaj mozak. Ali kada sam izašao na pozornicu, vidio sam ispred sebe tisuće kabanica i tisuće nasmiješenih lica koja su se činila neopterećena ikakvim vremenskim uvjetima. Tako je bilo sva 3 dana i svakim danom sam bio sretniji i zahvalniji prema svima koji su bili dio ove priče.

Nikada neću pronaći način da izrazim količinu zahvalnost prema svima koji su kupili kartu, izdvojili vrijeme i po hladnoći i kiši došli na Šalatu, pjevali, skakali i vrištali skupa s nama. To isto vrijedi i za one koji su marljivo, skromno i tiho radili na ovome događaju – od tehničara, preko zaštitara pa sve do čistača.”

Baby Lasagna
Foto: Filip Trbara / muzika.hr
Muziku podržava

Podsjetimo, na koncertima na Šalati Baby Lasagna je svirao svoj nadolazeći album, “Demons And Mosquitos”. Osim albuma, publici je svirao “Hypocritical”, “IG Boy” „Don’t Hate Yourself, But Don’t Love Yourself Too Much“ i dakako svoj najveći hit, “Rim Tim Tagi Dim”. muzika.hr objavila je izvještaje sa svakog od tri koncerta, a njih možete pročitati na linku – dan 1, dan 2, dan 3.

Koncertne aktivnosti nastavljaju se već sljedećih dana. U utorak 17. rujna Baby Lasagna će nastupiti u ljubljanskom kinu Šiška. Madrid je na rasporedu 20., a Beč 24 rujna, dok će 27. i 28. preuzeti beogradski Dom omladine. Početkom listopada, točnije 3.10. nastupa u Milanu, a dva dana kasnije u klubu Porat u Splitu.

0 Shares
Muziku podržava