Nikola Vranjković se vraća u Zagreb, po prvi put u Tvornici kulture

323

Nikola Vranjković sredinom studenoga po prvi put će nastupati u Tvornici kulture. Svoj koncert održat će 15. studenoga, a povratak u Zagreb iskoristit će kako bi s publikom podijelio svoje pjesme i emocije koje one nose sa sobom.

Beogradski rock autor, skladatelj i glazbeni producent na sceni je aktivan od 1991. U početku svoje karijere nastupao je s bendom Block Out s kojima je radio do 2013. Još kao član benda, Vranjković je objavio prvi samostalni album, „Za ovde ili za poneti“. Nakon raspada benda, Vranjković izdanje album “Bremeplov” u suradnji s glazbenicima iz bendova Darkwood Dub, Goribor i Orthodox Celts. Tri godine kasnije, snima album “Veronautika“, izdanje koje je obilježila suradnja s Mrleom iz Let 3 na istoimenoj pjesmi. Svoje posljednje izdanje, Vranjković je objavio 2022. pod nazivom “Teorija zabave”.

Muziku podržava

Nikola Vranjković trenutno nastupa uz peteročlani bend koji čine bubnjar Vladan Božilović, basist Miroslav Uzarević, gitaristi Danilo Nikodinovski i Milan Vučković te Ivan Zoranović koji uz gitaru svira i klavijature. Spomenuti sastav s Vranjkovićem će se popesti i na pozornicu Tvornice kulture gdje će nastupati po prvi put.

Kako do ulaznica – Nikola Vranjković u Tvornici kulture?

Ulaznice po early bird cijeni od 15 eura mogu se nabaviti u Tvornici kulture, na entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entrija. Nakon što se rasprodaju early bird ulaznice, cijena će iznositi 17 eura. Na dan koncerta, ulaznice će se prodavati po cijeni od 20 eura.

 

0 Shares
Muziku podržava