Riječki mračnjaci The Black Room objavili album “Future Memories”

157

Riječki bend The Black Room objavio je album “Future Memories”. Bend je poznat po tome što eksperimentira s različitim žanrovima, a u svom najnovijem izdanju kombinirali su elemente sintesajzera krautrocka i new wavea. Album poslušajte u nastavku.

Objavu novog albuma komentirali su iz benda rekavši: “Mogli bismo reći da je ovo naš prvi ‘pop’ album’. Naravno, to je naša verzija pop albuma”. U nastavku su rekli: “Uvijek smo se kretali na granici i istraživali druge žanrove, a na ovom albumu smo htjeli izvući onaj vibe i energiju koja dolazi na prvu; da se dobije osjećaj kao da je publika s nama u prostoriji”.

Muziku podržava

“Future Memories” album je benda u kojem su kombinirali svoj, već poznati, nervozni post-punk s retrospektivnim tekstovima. Produkciju albuma potpisuje Darko Terlević, a za vizualni identitet bila je zadužena Kristina Barišić. Kao najavu u svoj album, bend je objavio tri singla – “The Sun & The Moon”, i “Pleasureland” i “Future Memories”.

Albumom “Future Memories” The Black Room najavljuje svoj dosad najveći koncert, u riječkom Pogonu kulture. Koncert, koji će ujedno biti promocija izdanja, će se održati u petak, 18. listopada. Ulaznice za njihov nastup mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 13 eura, dok će na dan koncerta cijena iznositi 15 eura. Karte su dostupne u Dallas Music Shopu u Rijeci i preko sustava entrio.hr.

Bend The Black Room bio je predgrupa britanskom bendu The Jesus and Mary Chain na koncertu u Tvornici kulture. U muzika.hr izvještaju opisan je njihov nastup: “Ulogu predgrupe njihovom premijernom nastupu imali su riječki bend The Black Room, koji su setom u trajanju od pola sata predstavili svoj mračniji zvuk s prizvukom 1980-ih koji je idealno pasao kao uvod u glavni dio večeri, a već su i oni privukli brojnu (a i njihovim nastupom zadovoljnu) publiku. Svoj su set od sveukupno sedam pjesama otvorili pjesmom “Dreaming in Colors”, a zatvorili ga s “Future Memories”, te iskoristili priliku pozvati publiku na koncert na svom terenu, koji će se održati 18. listopada u riječkom Pogonu kulture.”

0 Shares
Muziku podržava