Majka Chestera Benningtona o novoj pjevačici Linkin Parka: “Osjećam se izdano”

524

Na početku rujna, Linkin Park objavio je da se ponovno okuplja. U sklopu najave novog albuma i turneje, bend je predstavio novu pjevačicu, Emily Armstrong. Nakon što je sin Chestera Benningtona komentirao ulazak Emily u bend, sada je isto učinila njegova majka. Susan Elaine Johnson komentirala je da se “osjeća izdanom” zbog postupka benda.

Ulazak nove pjevačice u bend, Elaine je komentirala u intervjuu za The Rolling Stone. “Osjećam se izdano. Rekli su mi da će mi javiti ako će ikad raditi nešto takvo. Nisu mi javili, a vjerojatno su znali da neću biti baš sretna. Jako sam uzrujana zbog toga”, govori Elaine. U nastavku je rekla da smatra da se bend “silno trudi izbrisati prošlost”. “Izvode pjesme koje je pjevao Chester. I ne znam kako to prihvaćaju obožavatelji, ali znam kako to podnosim ja. A to što Armstrong pjeva pjesme mog sina je bolno”, komentira.

Spomenula je da je za ponovno okupljanje saznala u trenutku kad je i svijet saznao za to. Osim nje, o okupljanju ništa nisu znali ni Chesterova prva supruga, Samantha, ni Draven, njegov sin. Elaine je izjavila da je smatrala da će se bend možda ponovno okupiti, međutim da će vokal biti samo Shinoda, bez da uvode novog pjevača.

Muziku podržava

O ulasku nove pjevačice u bend, ranije se već oglasio Chesterov sin, Jaime. On je na svojoj Instagram priči objavio da je Shinoda u bend uveo Emily Armstrong, iako je bio svjestan njezine problematične prošlosti. Nadalje je spomenuo kako je postupkom izbrisan život i ostavština njegova oca i to tijekom međunarodnog mjeseca prevencije suicida. Optužio je bend da su razočarali svoje fanove i izdali njihovo povjerenje.

Osim toga, u narednim je pričama govorio da dobiva prijetnje obožavatelja Linkin Parka. Zamolio je bend da smiri svoje “agresivne (radikalizirane) obožavatelje”. Također je spomenuo da planira doći na koncerte i da želi službenu potvrdu ako oni ne žele da se tamo pojavi. Na samom kraju priče spomenuo je da je bio ignoriran te napisao: “Ako se išta dogodi meni ili mojoj partnerici na koncertu, odgovornost preuzima Linkin Park”.

0 Shares
Muziku podržava