Greg Howe, čuveni gitarist dolazi u Zagreb

49

Greg Howe, američki rock jazz fusion gitarist i skladatelj dolazi u zagrebački Boogaloo na svoj prvi nastup u Hrvatskoj. Koncert će se održati 27. listopada. Na zagrebački koncert, Howe će doći u pratnji basista Mohini Deya (Steve Vai, Marco Minnemann, Zakir Hussain) te Marca Cirigliana (Nelly) na bubnjevima.

U svojoj trideset godina dugoj karijeri, Howe je objavio deset solo, instrumentalnih studijskih albuma. Svoje prvo izdanje, “Greg Howe” objavio je 1988. Album je prepoznao i Guitar World magazin koji je njegovo debitantsko izdanje smjestio na deseto mjesto najboljih shred albuma svih vremena. U godinama nakon toga, Howe je bio diskografski aktivan, a svoj je posljednji album objavio 2017., “Wheelhouse”.

Osim što je radio samostalno, Howe je surađivao s drugim glazbenicima kao što su Dennis Chambers, Victor Wooten, Richie Kotzen, Jason Becker, Billy Sheehan i kao session glazbenik s Michaelom Jacksonom, Justinom Timberlakeom, Christinom Aguilerom, Rihannom, Enriqueom Iglesiasom i mnogim drugima. Uz samostalne albume, Howe je objavio dva kolaboracijska albuma s Richiejem Kotzen iz Winery Dogsa.

Muziku podržava

U Zagrebu će izvesti pjesme s novog albuma, ali i većinu popularnih pjesama kao što su “Jump Start”, “Kick it all over”,”Sunny”, i druge.

Kako do ulaznica – Greg Howe u Boogaloou?

Ulaznice za koncert Grega Howea u Boogaloou mogu se nabaviti preko sustava Entrio.hr po cijeni od 25 eura. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan koncerta, a cijena će tad biti 30 eura. Omogućena je i limitirana količina muzika.hr fanclub promo kodova uz 20% popusta.

0 Shares
Muziku podržava