Pobjednica showa “Ru Paul’s Drag Race”, Bob The Drag Queen, stiže u Zagreb

1216

Bob The Drag Queen stiže u Hrvatsku. Pobjednica showa “Ru Paul’s Drag Race” i gošća na Madonninoj “The Celebration Tour” kreće na svoju prvu samostalnu turneju u sklopu koje će u subotu, 25. siječnja, nastupati u Kinu SC. Turneja koja dovodi drag divu u Hrvatsku zove se “This Is Wild!”

Bob The Drag Queen
promo

“This Is Wild!” je show namijenjen starijima od osamnaest godina u kojem će Bob pokazati sve svoje talente kombiniranjem stand-up komedije, crowd worka i glazbe, začinjenih njezinom karizmom po kojoj je postala prepoznatljiva. Bob The Drag Queen sebe opisuje kao “urnebesnu, prekrasnu, talentiranu i skromnu”, dok svoju turneju opisuje kao putovanje koje objašnjava što je čini ikonom u svijetu zabave.

Turneja “This Is Wild” velika je prekretnica u životu ove drag umjetnice, koja je nakon pobjede na showu “Ru Paul’s Drag Race” stekla slavu. Bob djeluje i kao glazbenica, pa je tako u veljači prošle godine objavila svoj debitantski EP “Gay Barz”. Osim toga, javnosti je poznata kao voditeljica podcasta “Sibling Rivalry” koji vodi s Monét X Change

Kako do ulaznica – Bob The Drag Queen?

Ulaznice u prodaju stižu 27. rujna na Entrio.hr i Entrio prodajna mjesta. U prodaji će biti i limitiran broj VIP ulaznica koje uključuju upoznavanje te fotografiranje s drag umjetnicom, rani ulaz i najbolja mjesta u dvorani.

0 Shares
Muziku podržava