Lady Gaga najavila prateći album za “Joker: Folie à Deux”

337

Lady Gaga najavila je novi album. Album će izaći već ovaj petak, 27. rujna. Vijest o objavi novog albuma, Gaga je podijelila na svom Instagram profilu gdje je otkrila da će nadolazeće izdanje biti prateći album za “Joker: Folie à Deux” i da će se zvati “Harlequin”. Album stiže tjedan dana prije početka prikazivanja filma u kinima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Osim spomenutih detalja, Gaga je podijelila njih još nekoliko. “Harlequin” sastojat će se od 13 pjesama, a sudeći prema naslovima istih, nekoliko pjesama bit će obrade. Na albumu će se naći obrade poput “That’s Entertainment”, “Gonna Build a Mountain” i “That’s Life” kojom će završiti svoj album. Osim toga, Gaga je spomenula da je “Harlequin” prateći album čime je dala do znanja da se pjesme s albuma neće koristiti na filmu.

Muziku podržava

Na svojim službenim stranicama, Gaga je objavila da će se “Harlequin” moći nabaviti u različitim oblicima – kao ekskluzivan vinil, kao standarni vinil, kao CD ili kao digitalni album. Ekskluzivan vinil imat će drugačiju naslovnicu od one koju je Gaga prikazala na svom Instagram profilu.

“Joker: Folie à Deux” u kinima će se početi prikazivati od iduće srijede, 2. listopada. Film je već prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu, a reakcije na film su podijeljene. Novi “Joker” nastavak je događaja iz istoimenog filma iz 2019. i prati Arthura Flecka, koji je sada pacijent u državnoj bolnici gdje se zaljubljuje u Lee Quinzel, koji glumi Lady Gaga. Dok njih dvoje život doživljavaju kao mjuzikl kroz povezano ludilo, Arthurovi sljedbenici pokreću pokret za njegovo oslobađanje.

 

0 Shares
Muziku podržava