Lady Gaga objavila “Harlequin”, prateći album filma “Joker: Folie à Deux”

103

Ranije ovog tjedna, Lady Gaga je preko društvenih mreža najavila izlazak pratećeg albuma za film “Joker: Folie à Deux”, a sada je on i službeno dostupan na slušanje. Album imena “Harlequin” prvi je Gagin album od 2020. kad je objavila “Chromatica”. “Halequin” je stigao samo nekoliko dana prije službenog izlaska filma koji će se u našim kinima početi prikazivati od srijede, 2. listopada.

Lady Gaga
Foto: instagram

“Harlequin” sastoji se od 13 pjesama. Gaga je u izdanje uklopila nekoliko obrada slavnih pjesama poput “Get Happy”, “That’s Life”, “Oh, When the Saints” i “I’ve Got the World On a String”. Osim toga, album se sastoji od nekoliko originalnih pjesama Lady Gage. Kao što je već ranije poznato, “Harlequin” je prateći album filma što znači da se pjesme s istoga neće koristiti na samom filmu.

Na svojim službenim stranicama, Gaga je objavila da će se “Harlequin” moći nabaviti u različitim oblicima – kao ekskluzivan vinil, kao standarni vinil, kao CD ili kao digitalni album. Ekskluzivan vinil imat će drugačiju naslovnicu od one koju je Gaga prikazala na svom Instagram profilu.

Muziku podržava

Nadolazeći Joker jedan je od najiščekivanijih filmova ove godine. Novi “Joker” nastavak je događaja iz istoimenog filma iz 2019. i prati Arthura Flecka, koji je sada pacijent u državnoj bolnici gdje se zaljubljuje u Lee Quinzel, koji glumi Lady Gaga. Dok njih dvoje život doživljavaju kao mjuzikl kroz povezano ludilo, Arthurovi sljedbenici pokreću pokret za njegovo oslobađanje.

“Joker: Folie à Deux” po prvi put je prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu početkom rujna. Film je na svojoj premijeri dobio jedanaestominutni pljesak, međutim reakcije su na film podijeljene. Od nastavka filma redatelja Todda Phillipsa od početaka se mnogo očekuje zato što je prvi dio zaradio čak 11 nominacija za Oscar.

Kako zvuči novi album “Harlequin” Lady Gage, poslušajte u nastavku.

0 Shares
Muziku podržava