Anna Moor objavila singl “omnia”, prati ga distopijski videospot

49

Anna Moor objavila je singl “omnia”. Singl označava početak nove stvaralačke ere za Annu Moor koja u ovoj pjesmi spaja pop i emocije. Na singlu “omnia”, pjevačica je surađivala s Pocket Palmom koji su zaslužni za produkciju i mastering.

Anna Moor komentirala je nastanak pjesme: “Jedno vrijeme nakon izlaska albuma ‘Plavi avioni’ imala sam osjećaj da nemam što reći, postojao je taj neki strah kako uopće krenuti raditi na novom materijalu, s obzirom da je sve što radim veoma iskreno i osobno”.

Anna Moor

Muziku podržava

Zatim je nastavila: “U to sam vrijeme lektorirala zbirku pjesama amaterskog pjesnika Dušana Dobrinića koja me iznimno inspirirala. Bilježila sam neke rečenice koje su mi se svidjele i na kraju sam oko njih izgradila ‘omniu’. Osim što smatram da su se kockice savršeno posložile i da s novim singlom započinjem neki svoj novi zanimljivi period s malo drugačijim, ali prepoznatljivim zvukom, drago mi je da sam baš Dušanovu poeziju uklopila u svoju glazbu s obzirom na naše dugogodišnje prijateljstvo, suradnju i podršku”.

Anna Moor

“omnia” je objavljena uz videospot. Kako su objasnili iz režije, glavni je cilj bio prenijeti teme prolaznosti, ciklusa života i smrti u video od četiri minute. Kako govori Dinko Šimac, spot je inspiriran “distopijskim svjetovima budućnosti kakvi su prikazani primjerice u filmovima Blade Runner ili u videoigri Cyberpunk 2077”. “Spot počinje prikazom procesa vraćanja svijesti u Annino tijelo, kada ona ponovo proživljava sve svoje uspomene kao da se događaju u jednom trenu. Spot prikazuje kadrove tih uspomena koje smo snimali kroz godinu dana na različitim lokacijama u Londonu i u Koprivnici”, govori Šimac.

Kako zvuči i izgleda novi videospot Anne Moor, poslušajte u nastavku.

0 Shares
Muziku podržava