Keni nije mrtav po prvi put dolaze u Zagreb, gosti su im Zoi i Zembo Latifa

281

Keni nije mrtav stižu na svoj prvi koncert u Zagrebu. Koncert će se održati u Saxu, u petak, 11. listopada. Na prvom nastupu u hrvatskom glavnom gradu, bendu će se pridružiti Zoi, mlada pjevačica koja je pažnju javnosti na sebe skrenula singlovima “Nirvana” i “Jasno mi je”, te Lu i Zembo Latifa koji će s bendom odsvirati suradnju, “Nema nazad”. Publiku će u koncert uvesti mladi zagrebački traper Lokki, koji je nedavno objavio svoj album “Brza muzika”.

Keni nije mrtav
Foto: Luka Pekić

Svoj debitantski album, bend je objavio u studenom 2021. Nakon prvog albuma “Ajmo da plešemo”, Keni su objavljivali niz singlova među kojima se našla i pjesma “Dijamant”, s kojom se ova trojka predstavila na “Pesmi za Evroviziju 24” U međuvremenu, dok publika čeka novi singl benda, Keniji su počeli obrađivati pjesme Bajage. U tom su kontekstu izveli svoju trap verziju pjesme “Tamara”.  Bend karakterizira miješanje standardne forme indie rocka s miksom žanrova, poput trapa i alternativne glazbe.

Muziku podržava

Iako će ovo bendu biti prvi nastup u Zagrebu, krajem prošle godine nastupali su u Koprivnici i Rijeci. Nastup u Koprivnici, bend je odsvirao 8. prosinca, a tada su nastupali sa zagrebačkim garage rock bendom Djeca. Riječka premijera održala se 9. prosinca, a bendu se tada pridružio riječki plastikpop autor Doktor, pop punker Pokle te Fanaa.

Kako do ulaznica – Keni nije mrtav u Saxu?

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 13 eura i mogu se nabaviti preko sustava Entrio. Za ovaj koncert bit će omogućena limitirana količina muzika.hr fanclub promo kodova uz 20% popusta.

0 Shares
Muziku podržava