Eminem, u novom videospotu, objavio da će postati djed

135

Eminem će dobiti prvo unuče. Vijest o tome podijelio je u spotu za singl “Temporary” s albuma “The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)”. Pjesma “Temporary” preko koje je otkrio lijepu vijest zapravo je poruka njegovoj kćeri Hailie Jade u slučaju njegove smrti.

Videospot prikazuje trenutke Hailienog odrastanja, uključene su njezine fotografije i snimke dok je još bila dijete. Osim toga, u spotu se mogu vidjeti trenutci s njezinog vjenčanja, uključujući i onaj kad ju je prvi put vidio u vjenčanici. Spot prikazuje video prvog plesa i njezinog oca kako ju dovodi do oltara. Ipak, ključni je trenutak u spotu onaj u kojem Hailie i Eminem sjede na stepenicama ispred kuće. Hailie mu tad poklanja dres Detroit Lionsa na kojem na stražnjoj strani piše “djed”. Osim toga, poklonila mu je slike ultrazvuka.

Ovo nije prvi put da je Eminem u svojoj glazbi spominjao Hailie. Naime, njezin se lik provlači kroz čak dvadesetak pjesama repera od kojih su svakako najpoznatije “My Dad‘s Gone Crazy”, “Kim”, “97 Bonnie & Clyde”, “Beautiful”, “My Darling” i “Hailie‘s Song”.

Muziku podržava

“Temporary” je dio Eminemovog posljednjeg albuma, “The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)”, koji je objavljen u srpnju ove godine. Spomenuti album njegovo je 13. izdanje po redu, a dolazi nakon “Music to Be Murdered By” iz 2020. godine. Novi album sastoji se od 19 pjesama, a izašao je putem Shady Records, Aftermath Entertainment i Interscope Records. Produkciju je odradio sam Eminem, a pomogli su mu Dem Jointz, Fredwreck, Cubeatz, Cole Bennett, Luis Resto, kao i njegov dugogodišnji suradnik Dr. Dre.

U muzika.hr recenziji, stoji da mu je “istekao rok trajanja”. “Sada je prestar da bi se kreveljio, a njegovi pokušaji da bude kontroverzan znaju zvučati pomalo patetično. Iako je na početku karijere bio još gori što se tiče bolesnih tekstova, tada je bio mlad pa su se ti pokušaji na neki način savršeno uklapali u njegov ‘sam protiv svih’ imidž”, piše u recenziji.

Spot u kojem Eminem objavljuje da će dobiti unuče, pogledajte u nastavku.

0 Shares
Muziku podržava