Natali Dizdar na krilima novog albuma “Zadnji dio ljeta” stiže u Boogaloo

127

Natali Dizdar stiže u Boogaloo na krilima novog albuma, “Zadnji dan ljeta”. Koncert će se održati 7. prosinca, a osim posljednjeg izdanja, publika će imati prilike čuti njene već prepoznatljive hitove poput “Stranac”, “Mjesto za jedno”, “Ne daj”. Koncertom u Boogaloou Natali će završiti svoju koncertnu turneju u sklopu koje će također nastupati u Osijeku i Beogradu.

Pjevačica je najavila svoj koncert u Zagrebu. Govori: Iza mene je puno koncerata ove godine, događaja, nagrada i priznanja, pjesama, a trenutno je na redu punjenje baterija. Nakon toga se lagano vraćamo na probe za nove pjesme s albuma i onda nas čeka posljednji veliki koncert ove godine, u zagrebačkom Boogaloo-u, 7.12., uz glazbene goste i ljude koji su obilježili posljednje muzičko razdoblje mog života”.

Koncert u Zagrebu održat će samo nekoliko mjeseci nakon objave svog posljednjeg albuma, “Zadnji dan ljeta”. Kao što sam naslov govori, album je objavljen 22. rujna. “Zadnji dan ljeta” četvrti je studijski album pjevačice, a izdanje je najavila suradnja sa Z++ na pjesmi “Pored mene”. Singl “Pored mene”, ali i ostale pjesme s albuma producirali su Roko Crnić i Hrvoje Klemenčić iz benda Porto Morto.

Muziku podržava

Natali je komentirala novo izdanje: “Pop muzika s početka 2000-ih je nešto što nas je sve koji smo radili na ovom albumu oblikovalo na neki način, tako da i sam zvuk koketira s tim razdobljem. Devet je ukupno pjesama na albumu, a s time smo ostavili prostor i za nastavak u nekoj budućnosti.”

Kako do ulaznica – Natali Dizdar u Boogaloo?

Ulaznice za koncert u Boogaloou mogu se nabaviti preko sustava Entrio.hr po cijeni od 25 eura. Za ovaj koncert bit će omogućena ograničena količina muzika.hr fanclub promo kodova za 20% popusta na ulaznice.

0 Shares
Muziku podržava