Foo Fighters otkazali prvi koncert nakon Grohlovog priznanja

951

Foo Fighters neko vrijeme neće nastupati zbog skandala u kojem se našao Dave Grohl početkom rujna. Bend je na svojim društvenim mrežama objavio da neće održati koncert na Soundside Music Festivalu, koji je ujedno trebao biti njihov prvi službeni nastup od priznanja Grohla. Foo Fightersi nisu naveli razlog otkazivanja koncerta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Foo Fighters (@foofighters)

Bend još uvijek nije otkrio razlog otkazivanja koncerta, međutim izvor blizak bendu za The Sun je izjavio da će bend uzeti pauzu. “Posljednjih nekoliko godina bile su izrazito turbulentne za bend. Izgubili su svog najboljeg prijatelja, bubnjara Taylor Hawkins, preminula je Grohlova majka, a sada je on dobio i dijete. On želi biti kod kuće i raditi na tome da vrati povjerenje svoje obitelji. Biti na turneji nije najbolja stvar ni za jednog od njih. Osjećaju se kao da je uzimanje pauze najbolje odluka za njih sve”, govori izvor The Suna.

Kao što je ranije spomenuto, početkom rujna, Dave Grohl na svojim je društvenim mrežama objavio da je postao otac izvanbračnog djeteta. U objavi stoji: “Nedavno sam postao otac djevojčice rođene izvan mog braka. Planiram biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što je moguće da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost. Zahvalni smo za vašu obzirnost prema svoj djeci koja su uključena dok idemo naprijed zajedno”.

Dave Grohl u braku je više od dvadeset godina.  S bivšim modelom i producenticom Jordyn Blum ima tri kćeri – osamnaestogodišnju Violet Maye, petnaestogodišnju Harper Willow i desetogodišnju Opheliju Saint.

0 Shares
Muziku podržava