Singlove koji su se izdvojili ovog tjedna imaju Liloslav ft. Zembo Latifa, Zhiva, Nika Turković, Anna Moor, Senidah, Silente

4555

Svaki tjedan biramo šest domaćih i regionalnih novih singlova (pjesama) koji su se, unatrag tjedan dana, izdvojili u masi. Ovog tjedna među njima našli su se Liloslav ft. Zembo Latifa, alt pop kantautorica Zhiva, Nika Turković, koprivnička kantautorica Anna Moor, slovenska diva Senidah i Silente.

Kako i samo ime formata sugerira, Ispod pulta, osim što daje singl tjedna portala muzika.hr, za misiju ima progurati pomno probrane singlove u radijski eter, a singl tjedna će se predstavljati na 19 radio postaja, unutar radio emisije Reality Check.

Glasati se može na anketi Ispod pulta na dnu članka – do petka, 30. kolovoza u podne. Singlove koji završe Ispod pulta kurira Edo Plovanić.

Liloslav ft. Zembo Latifa – “Bolji po noći V2”

Muziku podržava

Liloslav je objavio novu pjesmu “Bolji po noći V2”, a na njoj mu se pridružio Zembo Latifa. U posljednjim mjesecima Liloslav je objavio još nekoliko drugih singlova, “Glavni Tu” i Hannah Montana”.

Zhiva – “Nije moj problem”

Pjesma „Nije moj problem“ uvod je u Zhivin drugi album, koji stiže krajem studenoga, i  predstavlja novo poglavlje u njezinoj glazbenoj karijeri. Nadolazeći album bit će optimističnije teme i zvuka, međutim Zhiva će se, kao i dosad, poigravati s mješavinom UK garagea i pop melodija.

Nika Turković – “Tvoja”

Nika Turković objavila je novi singl, “Tvoja”. Pjesma, objavljena uz videospot, treći je njezin singl nakon albuma “11”. Nika je komentirala izlazak pjesme: “‘Tvoja’ je jedna baš jako ljubavna pjesma i za razliku od svih mojih, ova je sretna. Drugo sve bih ostavila slušateljima da interpretiraju kako oni žele“.

Anna Moor – “omnia”

Anna Moor objavila je singl “omnia”. Singl označava početak nove stvaralačke ere za Annu Moor koja u ovoj pjesmi spaja pop i emocije. Na singlu “omnia”, pjevačica je surađivala s Pocket Palmom koji su zaslužni za produkciju i mastering.

Senidah – “Phuket”

Senidah je objavila novi singl, a on nema riječi. Na svojim društvenim mrežama oglasila se povodom izlaska singla napisavši: “Ima osjećaj, osjećaj koji će vas odvesti kamo god poželite. Budite sretni, budite tužni, ljuti… Što god da osjećate, dobro je. Ja sam osjetila sve i želim da i vi osjetite sa mnom. Hajde samo da proslavimo naše emocije. S ljubavlju, moja malenkost”. Senidah je pjesmu objavila uz pripadajući videospot.

Silente – “Voli me dok đavo spava”

Silente su objavili novi singl, “Voli me dok đavo spava”. Njihova posljednja pjesma još je jedna kojom najavljuju nadolazeće izdanje. “Voli me dok đavo spava” treći je singl s novog albuma Silenta. Novu pjesmu bend je objavio uz videospot koji je sniman u Rijeci. “Voli me dok đavo spava” stigla je nakon singlova “Sve sto treba znat o ženi” i “Sve da ima neki način”. Nadolazeći album kojeg će spomenute pjesme biti dio bit će prvo bendovo izdanje od 2022., kad je bend izdao “IV”.


0 Shares
Muziku podržava