Fun Lovin’ Criminals stižu u Zagreb, domaćini će im biti Bang Bang

785

U četvrtak, 17. listopada, u Zagreb stižu Fun Lovin’ Criminals. Bend se vraća u Zagreb nakon 20 godina. Svoj će koncert održati u Boogaloou, a kao gosti na koncertu pridružit će im se zagrebački pop rock bend Bang Bang. Bang Bangu ovo će biti povratnički koncert u Boogaloou zato što su u njemu nastupali u listopadu 2023. povodom desetog rođendana benda.

Fun Lovin’ Criminals dolaze iz New Yorka, a grupu čine Brian ‘Fast’ Leaser, Frank Benbini i Naim Cortazzi. Posebno su poznati po hitu “Scooby Snacks”, koji sadrži dijelove iz filmova Quentina Tarantina i gitaristički dio iz pjesme grupe Tones On Tail (grupa članova grupe Bauhaus), te hitovima kao što su “Movement of Fear”, “Love Unlimited”, “The Fun Lovin’ Criminal”, “King Of New York”, “Methadonia” te novije “Too Hot”, “Big Night Out” i drugima. Bend u Zagreb stiže u sklopu turneje “Capistrano tour 2024”.

Svoj prvi album “Come Find Yourself“, objavili su 1996. za Chrysalis Records, a koji je sadržavao UK Top 40 hitove “Scooby Snacks” (UK br. 22), “The Fun Lovin’ Criminal” (UK br. 26) i “King Of New York” (UK br. 28). “Come Find Yourself“ je na ljestvici albuma u Velikoj Britaniji dosegnuo 7. mjesto i proveo više od godinu dana na ljestvici, za razliku od SAD-a gdje nije postigao zapažen uspjeh.

Muziku podržava

Bendu će se na pozornici pridružiti zagrebački pop rockeri Bang Bang. Svoj prvi album, “Bez obzira na sve”, objavili su u svibnju 2015. Nekoliko godina kasnije objavljuju svoj drugi album, „MOL.2“. Posljednje izdanje, bend je objavio 2023., „Kino i kokice“ koji je premijerno predstavljen publici u klubu Boogaloo. Osim autorskih pjesama bend je skladao glazbu za kazališne predstave, dokumentarne i igrane filmove, od kojih treba istaknuti ZG80 – najgledaniji hrvatski film u posljednjem desetljeću.

Kako do ulaznica za Fun Lovin’ Criminals i Bang Bang?

Ulaznice se po cijeni od 35 € mogu kupiti preko Entrio.hr sustava, online i na Entrio prodajnim mjestima, te u Dirty Old Shopu. Na dan koncerta i na ulazu u klub će ulaznice koštati 39 €. Omogućena je ograničena količina muzika.hr fanclub promo kodova za popust na ulaznice.

0 Shares
Muziku podržava