Šest domaćih i regionalnih novih singlova koji su se izdvojili u masi, unatrag tjedan dana, slijede niže. Među njima su se našli regionalno poznata reperica Sajsi MC, emo trap projekt doktorukuci, slovenski indie bend Lelee, dobro nam znani Mayales, “liturgija” Patera Papule i Bore Balboa.

Kako i samo ime formata sugerira, Ispod pulta, osim što daje singl tjedna portala muzika.hr, za misiju ima progurati pomno probrane singlove u radijski eter, a singl tjedna će se također predstavljati na 19 radio postaja, unutar radio emisije Reality Check. Glasati se može na anketi Ispod pulta na dnu članka – do petka, 18. listopada u podne. Kurira Edo Plovanić.

Sajsi MC – “Fashion 4 life”

Regionalno poznata Sajsi MC početkom ovog mjeseca objavila je šesti po redu album, “Mater”. Prva pjesma koja se našla na albumu “Fashion 4 life” dobila je i videospot. Singl, kao i sam album nastao je u suradnji s producentom Andrijom Gavrilovićem koji se krije iza alijasa A.N.D.R.

Muziku podržava

doktorukuci – “0. nadamsedatijosuvijek”

doktorukuci, pravim imenom Antonio Livaić objavio je novi singl, “0. nadamsedatijosuvijek”. Singl je dio njegovog EP-a nepoznatog imena koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

Lelee – “Životinje”

Slovenski indie bend Lelee objavili su singl i videospot “Životinje”. Singlom ujedno najavljuju svoj novi album “Mora malo u crveno” koji izlazi početkom idućeg mjeseca.

Mayales – “Odrasti, udaj se!”

Bend Mayales objavili su novi singl, “Odrasti, udaj se!”. Kako iz benda opisuju singl, odlučili smo se neko vrijeme posvetiti pop pjesmama koje bi eventualno brže komunicirale sa slušateljem odnosno funkcionirale kao idealna mjuza u nekom šarenom neo-hippy butiku”.

Pater Papula – “Tehno Župnik”

Pater Papula, projekt kojim don Gulidrk Papula i ArhiDJakon spajaju elektroniku i kršćanstvo dobio je još jedan singl, “Tehno Župnik”. Glazbu i tekst singla potpisuje sam Gulidrk.

Bore Balboa – “Dalmacija Tunis”

Bore Balboa je objavio novi singl, “Dalmacija Tunis”. “Osobno mi je ovo pjesma s kojom sam u dosadašnjoj karijeri najzadovoljniji i najponosniji. Nastala je kao svojevrsni hommage Dalmaciji i na neki način predstavlja i pozdrav ljetu, do iduće godine”, objasnio je.

0 Shares
Muziku podržava