Vjerojatno najtraženiji ABBA tribute bend vraća se u Zagreb

122

Dancing Queen ABBA Tribute Band nakon dvije se godine vraća na isto mjesto obilježiti 50 godina od velikog ABBA-inog hita “Waterloo” s kojim je grupa pobijedila na Eurosongu. Koncert će se održati 11. prosinca u Tvornici kulture.

abba tribute

Nakon rasprodanih koncerata u Lisinskom, KC Ciboni i desetaka rasprodanih koncerata u regiji (dva u Milanu, dva u Torinu, dva u Trstu, pet u Ljubljani), vraćaju se u Zagreb.

Muziku podržava

Nastup u Tvornici kulture bit će prilika za čuti hitove poput “Waterloo”, “Chiquitita”, “Dancing Queen”, “Mamma Mia” i “S.O.S.”, sve izvedene u izvornom ABBA stilu, bez odstupanja od autentičnosti ovog kultnog benda.

Koncert ABBA Tribute Banda Dancing Queen donosi Večernjakova Ružiona, koncertna i medijska platforma koja za cilj ima predstaviti kvalitetnu glazbu i muzičare koji su obilježili ili će tek obilježiti domaću, regionalnu i svjetsku glazbenu scenu.

Kako do ulaznica – ABBA tribute u Tvornici kulture?

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio i na Entrio prodajnim mjestima. Trenutno su dostupne early bird ulaznice po cijeni od 18 € do 3. studenoga. Od 4. studenoga, regular ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 22 €.

VIP ulaznice prodaju se u paketu za minimalno 2 osobe i maksimalno 4 osoba po cijeni od 26 € po osobi. VIP ulaznica uključuje rezervirani stol na VIP galeriji.

0 Shares
Muziku podržava