Novi CD Putokaza u prodaji kao ekskluzivni dio box-a “Androida”

1241

Izdanje “Androida.remixed” pojavljuje se na kraju jedne od najuzbudljivijih i najkreativnijih epizoda u karijeri Putokaza koja je započela u proljeće 2004. izlaskom CD-a “Androida”. Projekt Androida, započet prije dvije godine objavljivanjem albuma “Androida” (s kojeg je do sada objavljeno 6 singlova i video spotova) i nastavljen izlaskom DVD izdanja “Stroj.22.2.22”, zatvara se objavljivanjem novog izdanja “Androida.remixed”.

A to novo izdanje u prodaji se nalazi isključivo kao dio box-a vrlo povoljne cijene koji sadrži sva spomenuta izdanja (album “Androida”, DVD “Stroj.22.2.22- Androida.live” i “Androida.remixed”) vezana uz projekt Androida.

“Androida.remixed” sadrži skladbe s albuma “Androida” u novim verzijama tj. remixevima od kojih su za potrebe nekih pjesme ponovo prepjevane na francuski jezik. Remixevima poznatih hitova s “Androide” ozbiljno su se pozabavili: Undergroud Sky – poznati riječki producentski duo; Iztok Turk – slovenski producent i autor vrhunske karijere (Videosex, Laibach, Let 3, Rotor,…) na čijem posljednjem projektu tj. novom albumu Rotora “Phonophobia”, Putokazi gostuju na čak 3 kompozicije; Lado Bartoniček – autor, multiinstrumentalist i pjevač i dio sve poznatijeg elektro pop dua Atmospheric; DJ Bizarre – vrhunski DJ stare škole i dr.

Kao bonus, na “Androida.remixed” se nalazi i “Androida Underground Sky Megamix”.

0 Shares
Muziku podržava